Website bouwer

Website bouwerEen website bouwer is iemand die voor u een website ontwerpt. Een goede website bouwer is één persoon die naast webdesign ook de nodige kennis van SEO bezit, zo iemand vinden is  niet eenvoudig maar niet helemaal onmogelijk. Wij van Goedkope website bouwen bezitten zowel de kennis van webdesign als Zoekmachine Optimalisatie. Hier werkt een team van specialisten aan de realisatie van uw website. Dus niet alleen één website ontwerpt.

Website bouwer of webdesigner gezocht?

Een webdesigner is meer dan een grafisch vormgever. Een webdesigner moet verstand hebben van interactief ontwerpen. Hij moet een goede en gebruiksvriendelijke website creëren die ook nog eens opvalt tussen al die andere miljoenen websites en dit is een uitdagende opdracht waar veel bij komt kijken. Alles begint bij het uitwerken van een goed concept. Een webdesigner moet zijn eigen ideeën goed ontwikkelen en op een effectieve manier kunnen  voldoen aan de wensen van klanten. Een belangrijk aspecten hier is de doelgroep laten samenvloeien met een goede gebruiksvriendelijkheid van de website.

Een webdesigner moet voldoende kennis hebben van webdesign, hij moet kunnen werken met XHTML,  webdesign software, frames en hyperlinks en CSS. Hij moet alle basisprincipes op het gebied van design en  verschillende technieken kennen die veel gebruikt worden voor het maken van websites. Ookeen website op een doeltreffende manier beheren en onderhouden is belangrijk.

De teksten schrijver of copywriter

De copywriter is de persoon die de testen van de website gaat schrijven. Hij schrijft de content in HTML en integreert deze in de pagina’s van het beheersysteem of (CMS). Met dit systeem kunt u zelf uw website beheren, aanpassen en onderhouden. Een tekst schrijver of copywriter moet ook de juiste technieken kennen om een website optimaal vindbaar te maken in zoekmachines want goede SEO teksten op een website verbeteren de leesbaarheid, uitstraling en overtuigingskracht van uw website.

De SEO specialist

De SEO specialist kent alles op het gebied van internet marketing. Hij zal de belangrijkste zoekwoorden bepalen waarop uw website moet gevonden worden in Google.  Met een doeltreffende strategie en effectieve online marketing zal hij zorgen voor meer klanten. SEO specialisten zijn gespecialiseerd in  SEO optimalisatie.

Wij hebben verschillende website bouwers en SEO specialisten in huis die samen met de website ontwerper en de tekstschrijvers zorgen voor een succesvolle website welke omzet zal genereren voor uw bedrijf. Wilt u een website welke klanten realiseert? Dan moet u een website laten maken  bij ons.

Wij zijn website bouwer door heel Vlaanderen

Wij hebben klanten door heel Vlaanderen en wij werken voornamelijk voor bedrijven in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg en Brabant.

Contacteer ons voor meer info

Voor meer informatie Bel : 0495/21 45 83 – e-mail: info@seobureau.be.

Hieronder kan u reeds kennis maken met onze pakketten.

Bovenstaande pakketprijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief eventuele kosten voor domeinregistratie en webhosting