Offerte website

Offerte website

Hoeveel kost een website? Ontvang vrijblijvend een concurrerende persoonlijke website voor het ontwikkelen van uw webdesign Maak u keuze uit een eenvoudige website of zakelijklijke.

“Je kunt het onderstaande formulier invullen om een afspraak en/of offerte website aan te vragen en jouw specifieke wensen uit te leggen. Honderden bedrijven gingen je voor en lieten we een website bouwen bij ons op maat van hun bedrijf. Dat is ons doel en daar helpen wij jou dan ook graag bij!”

 

Vraag hieronder een offerte website aan:

 

Uw naam en voornaam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres

Uw bericht

 

offerte websiteVoordelen Website offerte:

  • Een prijs van de kosten op maat
  • Afgestemd op je wensen
  • Het verzoek wordt opgevolgd door onze webdesign specialist
  • Snel en eenvoudig online geregeld
  • Zeer scherpe tarieven voor webdesign
  • De offerte is volledig vrijblijvend en kosteloos

 

Website  offerte en het vervolg:

Als het bovenstaande formulier is verstuurd wordt deze door ons binnen de 2 uur bekeken. Wij werken met pakketten en 4 prijsvoorstellen. Maar aan de hand van uw behoeften kunnen wij eveneens een prijsofferte op maat maken.

Op het moment dat je een keuze maakt tot een bepaald pakket of dienstverlening rond zoekmachine optimalisatie zullen wij u contacteren om samen te zitten.

Je kan ook direct een aanvraag doen tot een persoonlijk gesprek.

Een website offerte is een aanbod van een webdesigner (of websitebureau). In de offerte website zitten alle tools inbegrepen voor het ontwikkelen van een complet webdesign, zoals het ontwerpen van de lay-out, foto’s en logo plaatsen, teksten schrijven, contact pagina maken, Social Media toevoegen, Google analytics programmeren … Wij proberen een website offerte te ontwikkelen zodat het voor iedereen leesbaar en verstaanbaar is, met geen moeilijke begrippen met of zonder SEO.

Een offerte website is een formeel aanbod tot het sluiten van een overeenkomst voor webdesign, opgesteld op verzoek van een potentiële klant van een bedrijf. Een simpele website offerte kan gaan over webdesign diensten en optimaliseren van een webdesign. De reden van een offerte op maat aanvragen in plaats van een bepaald pakket te kiezen kan zijn dat er teveel parameters zijn om alles te vermelden of dat er specifieke wensen zijn verbonden.

Alle potentiële klanten zijn vrij om verschillende website offertes bij meerdere bedrijven te vragen, om deze te kunnen vergelijken. U zal snel merken dat u bij ons echt een betaalbare website kan laten maken. Wij zijn zeer laag in de kosten van websdesign!

Onze websiteofferte zal te bevatten:

  • Een beschrijving van de werkzaamheden die we gaan uitvoeren
  • Een vaste prijs. Wij werken niet volgens een uurtarief.
  • De prijs kan zowel het webdesign als de SEO apart bevatten en de prijzen zij steeds excl. btw.
  • De uiterste datum dat de website klaar zal zijn, normaal is dat binnen de 5 werkdagen.
Bij eventuele vragen rond website offerte bel ons op 0495/21 45 83!