Betaalbaar webdesign

Betaalbaar webdesignBetaalbaar webdesign gezocht? Je hebt een opvallende, goed scorende en vooral functionele website nodig. Een basis website die je later kan uitbreiden? Dan zit je hier goed.Wij ontwerpen professionele responsive websites die iets opleveren  voor een redelijke prijs.

Ieder bedrijf kan voor een professioneel en betaalbaar webdesign bij terecht. Wij hebben meer dan 10 jaar  ervaring met het ontwerpen van websites en aan zeer voordelige prijzen!

Betaalbaar webdesign voor een lage prijs

Een mooie en functionele  website is de dag van vandaag belangrijk om bezoekers om te zetten tot klanten. Bent u op zoek naar een betaalbaar webdesign? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.  Bij Goedkope website maken realiseren we eenvoudig tot zakelijk webdesign, websites die zeer gebruiksvriendelijk gebouwd zijn. Dankzij onze optimalisatie zorgen wij er ook voor dat u websites zal scoren in zoekmachines En wat belangrijk is het design en SEO behandelen we tegen een zeer voordelige prijs! Onze specialiteit is betaalbaar webdesign ontwikkelen, elk bedrijf in Vlaanderen kan bij ons terecht want wij ontwikkelen de website binnen uw budget.

Wat bedoelen wij met betaalbaar webdesign

De webdesign prijzen zijn zeer verschillend in Vlaanderen. Vaak worden de extra functies die een website moet bevatten zwaar aangerekend en ook de responsiviteit zijn oorzaak van deze prijsstijging. Toch is het belangrijk voor bedrijven dat ze een aantrekkelijke, functionele website bezitten binnen het beschikbare budget. Sommige webdesignbureaus maken prijsoffertes van duizenden euro’s wat moeilijk betaalbaar is voor heel wat ondernemingen. Bij ons is dit  niet zo, want wij werken niet volgens een uurtarief! Wij werken met pakketten.

 

Webdesign aan € 850,- (alles inbegrepen)

Wij zijn van oordeel dat webdesign moet mogelijk zijn binnen uw budget, daarom ontwerpen wij reeds website’s  vanaf € 599,-. De website is gemaakt in WordPress CMS, uzelf kan alles beheren en onderhouden. Wij zorgen voor de volledige ondersteuning van u website, zoals aanmelden bij zoekmachines, koppelen van Social Media, inbouwen van Google analytics, aanmaken van Google places, Google + …

 

Professioneel Basic webdesign

Website met 5 pagina’s een een contactpagina om uw producten en diensten voor te stellen.

Ideaal voor starters of bedrijven die klein willen beginnen en nadien de website uitbreiden.

Meer informatie over Basic webdesign

 

Professioneel zakelijke webdesign + SEO

Website met 10 pagina’s en een contactpagina om om uw producten en diensten voor te stellen.

Daarnaast ontwikkelen we landingspagina’s per zoekwoord om gevonden te worden in Google.

Meer informatie over Zakelijk webdesign